Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2012

ΑΑ…. ή αλλιώς Ακόμα Ακυβέρνητοι!

           Όταν κάτι είναι εξαιρετικής ποιότητας λέμε ότι είναι ΑΑ! Μάλλον όμως το ΑΑ στη χώρα μας δεν σημαίνει μια κατάσταση καλής ποιότητας αλλά μια κατάσταση Ακόμα Ακυβερνησίας.  Κυριακή κοντή γιορτή βέβαια. Σύντομα αυτή η κατάσταση θα αποτελεί παρελθόν. Σε λίγο θα έχουμε κυβέρνηση. Θα αναβαθμιστούμε τότε; Θα έχουμε και ποιότητα; Ή θα αρχίσουμε να αναπολούμε αυτήν την ακυβερνησία, που έχει και ένα σασπένς, μια αγωνία, κάτι να ασχολούμαστε εν πάση περιπτώσει. 
            Τελικά τι ακριβώς κάναμε με αυτές τις εκλογές; Είναι ιδέα μου ή ισχύει ότι δώσαμε την ευλογία μας στην κυβέρνηση Παπαδήμου με μια αίσθηση ανανέωσης στην ατμόσφαιρα. Αλλάξαμε τον πρωθυπουργό και βάλαμε και ένα αριστερό κόμμα μέσα. Σημαντικό, βέβαια, και απαραίτητο το άρωμα της αριστεράς στην κυβέρνηση στις μέρες που διανύουμε, μήπως σταματήσουν πια να πλήττονται οι απλοί πολίτες και να ευνοούνται οι ήδη ευνοούμενοι.
            Όπως και να ‘χει, δεν έχει πια νόημα να γκρινιάζουμε, Ας ελπίσουμε μόνο η νέα κυβέρνηση να κάνει όλα αυτά που έχει ανάγκη η ελληνική κοινωνία σήμερα. Και ας της ευχηθούμε Καλή Επιτυχία μόνο αν αυτή η επιτυχία σημαίνει καλύτερες μέρες για όλους μας, σημαίνει εργασία  και ζωή και όχι ανεργία και αυτοκτονίες. Λέτε να καταφέρουμε να χαρακτηριστούμε σύντομα «χώρα ΑΑ ποιότητας»;


Τσιακίρη Ειρήνη
20/6/2012
                                                                                         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου