Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2013

(Δεν) Πάμε για Ψώνια!!!

      Κυρίες και κύριοι, διακόπτουμε το πρόγραμμα μας  για να σας ενημερώσουμε ότι…. Ναι! Είναι γεγονός! Η ανάπτυξη έφτασε στην χώρα μας!! Αγουροξυπνημένοι σηκώθηκαν σήμερα όλοι οι Έλληνες πολίτες, μετά το χθεσινό ξεφάντωμα τους, πίνοντας μπύρες και βλέποντας τηλεόραση και ως δια μαγείας, τα πορτοφόλια τους είχαν γεμίσει λεφτά! Άνοιξε η νοικοκυρά το παράθυρο να ξεμυρίσει το σπίτι και στις γλάστρες της ήταν κρεμασμένα χαρτονομίσματα!! Μοβ, πράσινα, κίτρινα, πορτοκαλί!! Οι εισπρακτικές εταιρείες τηλεφώνησαν και ενημέρωσαν ότι τα χρέη ξεπληρώθηκαν, το αφεντικό ξαναπροσέλαβε τους απολυμένους και τους έδωσε αύξηση 50% ενώ στους άστεγους συμπολίτες μας παραχωρήθηκε από ένα τεσσάρι διαμέρισμα ή μεζονέτα σε περιοχή της επιλογής τους και ικανοποιητικό κεφάλαιο στην τράπεζα! Ο Υπουργός Οικονομικών ανακοίνωσε ότι παίρνει πίσω όλους τους φόρους και τα χαράτσια και δίνει αύξηση σε όλους!!
      Ο κόσμος κλαίει, γελάει, πανηγυρίζει και όλοι αποφασίζουν να πάνε για ψώνια…. Μα…. Είναι Κυριακή!! Είναι η μέρα που οι έμποροι, οι καταστηματάρχες, οι πωλητές ξεκουράζονται, μένουν στα σπίτια τους, με τις οικογένειες τους!
      Η κυβέρνηση λύνει και αυτό το πρόβλημα! Ανοίγει τα μαγαζιά!  Τι κι αν είναι αργία, τι και αν αυτοί που δουλεύουν στα μαγαζιά δεν είναι ρομπότ αλλά άνθρωποι! Ο κόσμος έχει λεφτά, δεν έχει όμως χρόνο να τα ξοδέψει, οι έξι μέρες δεν του φτάνουν! Αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο πρόβλημα της άνεργης νοικοκυράς/μητέρας είναι ότι δεν μπορεί να πάρει την φιλενάδα της την Κυριακή το πρωί μετά τη λειτουργία και να πάνε να ρημάξουν την αγορά!
      Κυρία κυβέρνηση, Αντωνάκη μου (δεν είμαι Ελενίτσα εγώ!), φίλτατοι Υπουργοί, κάντε μου μια χάρη ακόμα!
     
Ανοίξτε όλα τα μαγαζιά που έχουν βάλει λουκέτο και δώστε σε όλο τον κόσμο τις δουλειές του και τότε να δείτε, θα κινηθεί η αγορά και ας μην είναι ανοιχτή την Κυριακή!!! 

Τσιακίρη Ειρήνη
3//11/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου